Idioma : SPA · FRA · ENG · GER · ITA
Truqueu-nos: 0034 972 501 473
C/. Mendez Núñez, 2, FIGUERES Veure en el Mapa
Sobre nosaltres

Sobre Nosaltres

Un Hostal Familiar

Sempre trobareu algú a l’Hostal Bartis dels de casa, ja que ens allotjem al mateix edifici i això ens permet donar un servei de proximitat, tenir cura de les nostres instal·lacions i poder tractar als nostres clients amb la confiança que ens donen els anys que ja tenim d’experiència al front de l’Hostal Bartis. Sempre és d’agraïr trobar algú que et pot recomanar a quins llocs anar, com desplaçar-te, algú que és de Figueres mateix i a qui li plaurà ensenyar-te com n’és de bonica la seva ciutat.

Situat en plé centre urbà, un dels avantatges del nostre Hostal és el ben comunicat que es troba, a menys de cinc minuts de l’estació de tren i d’autobusos, a prop de les parades de taxi… De davant de l’Hostal neix la carretera de Roses que ens duu directament a la zona de platges, tant apreciades durant tota la temporada estiuenca. També en aquesta direcció arribarem a Cadaqués, Empúries i el parc natural del Cap de Creus.

Davant mateix de l’Hostal es fa dimarts, dijous i dissabte el mercat a la típica Plaça del Grà datada al 1826, un formiguer de gent catalana, francesa i d’arreu que venen expressament per la qualitat del producte que s’hi pot trobar.

EMPORDANESOS des de ja fa uns quants anys

Qui trepitja aquestes terres o s’hi queda o en marxa enamorat. Molts hi han vingut a treballar i s’hi han volgut quedar, d’aquests a l’Hostal n’hem vist uns quants ja que és habitual que els treballadors passin temporades a allotjats amb nosaltres mentre tenen contractes de treball a les rodalies.

També és punt de trobada de turistes de tots els racons del món que majoritariament venen atrets per el fenòmen del museu Dalí i entenen quant més hi ha per veure i gaudir a l’Empordà amb les seves excursions amb bicicleta o a cavall, els seus camins de terra, les muntanyes envoltant-nos i la tramuntana que cada parell de setmanes ens visita oferint-nos cels clars i destapats de núvols.

Lloc de pas per als viatgers, comarca esperdigada de petits pobles, cadescú amb la seva pròpia història i enmig de tots ells un centre comercial únic en forma de ciutat, Figueres.
Aqui trobarem botigues establertes que des de ja fa uns anys i que gràcies a l’afluència continua de gent del país vehí han anat creant un circuit on la gent s’entreté comprant i passejant alhora essent els dies de mercat i cap de setmana els de més tirada.


Descobreix més sobre Figueres

 

Comments are closed.

Fes una Reserva

Envia’ns un email amb el tipus de habitació que vols reservar, data d’arrivada i nits que vols quedar-te a l’Hostal. Rebràs rapidament una oferta personalitzada.